Jag älskar bröllop och unika människor

Hey there!
Idag är jag hemma eftersom gårdagen blev sen..
Det var nämligen så att min morbror gifte sig igår på södrateatern och efteråt var det middag och dans :)
Jag älskar bröllop och unika människor, och hur bra kan det inte bli när man kombinerar dem!!?
Först gick vi upp på södra teaterns balkong på Mosebacke. Och vilken utsikt! Man såg hela stockholm kändes det som och havet var så blått, så blått!
Det var en borglig vigsel vilket innebär utan kyrka och präst så det var en vigselförättare som vigde dem om man säger så. Aja.. i allafall så satte vi oss där på balkongen i korgstolar och min morbrors kompis började spela den där sången   I say a little pray for you som de sen kom ingåendes till. Bruden hade på sig en grön klänninng med gröna gympaskor och min morbror hade en lila kostym med likadana gröna gympa skor! det var så fint!
Sen blev det 3 rätters middag och dans.

neepp nu MÅSTE jag plugga!!
Ha de bra!
catharina


                                                                     

solsken<3

jag fullkommligt ÄLSKAR solen och sommaren som är här. äntligen är mörket borta och man kan gå in linne och shorts. isn't that amazing!?
idag hade vi friluftsdag vilket innebar att vi skulle vandra en mil. inte spec jobbigt men guud så tråkigt. kändes som att de inte gav någonting!! fast, å andra sidan ere ju typ då man bränner fett...? hahh. då "vandrade" ja på i mina korta jeans och ett linne, å ja va såå varm!! heelt underbart. hoppas nu att solen också har gett liite bränna så man slipper se ut som en blekfis... =P
sen åkte catharina å ja hem tillmej(lidingö) för en glass på våran något blåsiga balkong. liite brr... hahah

efter en goood glass åkte vi in till stan i varsinna klänningar, huur sommrigt är inte de..?? ÄLSKAR SOMMAR!! där kolla vi i bla indiska och vi (catharina) hittade väärldens fiinaste klänning!! den vill ja ha på skolavslutningen. I would love to!

en underbar tur till stan, sen hem till mej för att lämna vilmas fiol(suck!) och hem till catharina för att switcha kläder. sen bar de av till centrum för att hitta strumpebyxor och en klämma till catharina. dagens andra glass tog vi efter det. mycket välbehövlig!

efter en fullspäckad dag är man rätt så slut och benen visar på att catharina och jag faktiskt gick mycket mer än en mil, och nu ska de bli skön me en fredakväll och hinna ladda upp sig tills imorn då catharina och ja ska sjunga på Tjejmässan!! liite pirrigt faktiskt., men vi ska rocka me True Colours by Eva Cassidy - jag loovar. de va inte vi som valde låt.

njut nu av fredagen<33
pussochkram
från en ganska slut Alicia ;)


vilken UNDERBAR dag de va idag! solen sken som jag-vet-inte-vad!!<3

försökte hitta en bild på klänningen vi såg men utan resultat. tyvärr!!

vi kan också tipsa om en härlig affär på Nybrogatan nedanför Saluhallen som heter AfroArt. Massor av fina grejjer och delar av pengarna går till välgörande ändamål. Sånt gillar vi!<3

käpprätt åt helvete

so-prov idag. gick som väntat inte spec. bra. är iaf inte nöjd, mest med att ja inte hann skriva klart och att jag itne hann titta igenom. 50 min för ett 38-poängsprov e alldeless för lite!! uschusch

dagen för övrigt va booring eftersom jag hade något form av fel på min termostat, frös och svettades om vartannat, tog typ 2 sekunder mellan växlingarna...

nu ska ja äta ngt gott, typ godiis<3 för att pigga upp mig själv. de kommer nya chanser. rom va ändå tristast!

<-- Romarriket
 it´s over!!

Ångest...

SO-prov på måndag och jag ORKAR inte sätta mig och plugga... därför har jag nu vääldig ångest.. kommer få absolut sämst på so-provet. HATAR SO-PROV!!

drar till norrberg imorn men hare gött!
va inte aviss för ja ska sitta och plugga so i 48 timmar non stop! =P
ha en bra helg!

romarriket - here I come - imorn...

NORRBERG <3

Nästan Fredag

Har ni tänkt på att vi idag i vårt stressiga samhälle nästan aldrig tänker på nuet?
Detta har slagit mig flera gånger och varje gång blir jag lika förvånad..
Hur kan detta komma sig??

Tex längtar vi ju nu till sommarlovet och när sommarlovet tar slut kommer vi längta till sportlovet. Och när vi befinner oss där på stranden en solig dag i Juli när det är så varmt att man inte kan göra annat än att ligga i poolen/havet så kommer tanken upp i våra huvuden: Gud vad jag längtar till Julafton! Och när man väl sitter där på julafton och snöblasket piskar mot fönstret så vill man inget hellre än att ligga där på stranden i gassande värme.. Varför funkar människan så??

Jag älskar att längta! Det är såå spännande på nåt vis. Men när man väl har fått eller kommit till det man längtar efter börjar jag på en gång längta efter något nytt.. Hur kan det komma sig? Jag vet inte riktigt men just nu längtar jag till i morrn, Fredag!   
Nämnde jag att vi inte har nån gympa i morrn så vi slutar kl 11.55! :)

Jippie! Jag längtar!
//catharina


Yesterday, All my troubles semed soo far away...

Hallow!
Skola igen (snark).. Vrf måste skolan finnas?? Joo, jag vet för att vi ska kunna lära oss och tjäna mkt som vuxna och få ett fint hus och för att våra barn ska kunna bli framgångsrika..Men hallå! vem orkar tänka på sånt nu??

Igår var lovet fortfarande där och jag tillbringade den största delen av det på mitt landställe.
Alla andra dagar förutom igår har varit ganske händelsefattiga.. Varit med lite kompisar och så men annars ingenting. Eller vi byggde en fågelholk om det nu räknas som nåt kul :S
Igår i allafall träffade jag min kompis Amanda och vi började med att klättra upp i ett träd för att tala om allt som hänt sen sist. Sen åkte vi in till stan och hem till henne! Vi hade jätte kul och gjorde både det ena och det andra :P bla fixade vi en blogg till henne som blev super fiiiiiin.

Men som sagt. Ingenting varar förevigt. (Förutom skolan då som känns som att den alrig ska ta slut) och I'm back on track again. hahha.
Nämen jag hoppas att ni har haft ett nästan lika bra lov som jag och att ni inte dör..
För snart är det sommarlov!! Eller om exakt 39 skoldagar så HÅLL UT!

Puss o Kram
<3<3<3<3

nothing else matters

sitter och lyssnar på metallicas "nothing else matters" - njuter

ha en underbar kväll
puss&kram alicia

'Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
and nothing else matters'



hatar slut...

Heej där i sommarvärmen<3
E det inte underbart att man kan gå i t-shirt!?

Har precis insett att ALLT har ett slut. Detta påsklovet till exempel... För några få dagar sen var det en eeevighet tills skolan skulle börja... Nu är det 1 dag...! Hate it! 
Dessutom har jag ångest för varje dag som går,, för då är det en dag mindre me denna klassen<3  

Jag fattar inte riktigt hur jag ska klara mig i typ 1½ månad fram till sommarlovet...., ja höll typ på att klappa ihop mellan sport och påsklovet,,,,?

Ha de gött för nu ska jag njuta av att de e typ 20 grader och kanonsooligt<333333

Puss&Kram på er
Alicia



ps. kan inte ladda upp bilder på denna datorn.. blir lite trååkig,, men, titta ut så får ni den fiinaste bilden<3

Solnedgång och tystnad

Nu sitter jag i Säl och det är knäpp tyst runt mig<3 Solen håller på att gå ner, det är nästan sommarvarmt ute och det känns så bra att bara vara.
Idag är det Långfredagen, men vi har tagit det allt annat än lugnt=P Har sprungit upp och ner i hagen som finns här och eldat upp massa pinnar. Faktiskt ganska kul ;)

jag önskar att det skulle kunna vara lov förevigt. att man inte behövde komma tillbaka till skolan, inte behövde ta på sig en massa ansvar, fatta en massa beslut. utan bara leva här och nu, fullständigt skita i vad som kommer imorgon. tänk att kunna vakna på morgonen och ställa sig frågan "Undra vad jag ska göra idag..?" Vilken otrolig frihet. inte veta att nu måste jag göra det eller fixa det och nu har vi läxa tills imorgon och... Just leave it and be here. tänk om....

vill iallafall säga att ni ska ha en TOPPENBRA PÅSK!! Och glöm inte att njuta av ledigheten, för sen är det typ 56 dagar kvar till SOMMARLOVET!

Tror serriöst att jag ska hoppa av skolan... Kan man det??

For the world you are somebody, but for somebody you are the world<3

Ha en toppenpåsk
Love<3
Alicia

Fashionista

GOD DAG!
Idag har jag o Emma varit tsm och gjort massor me saker..
Tex så såg vi på Camp Rock (HAHA) Hur fånigt det än låter så älskar jag såna filmer, musikaler alltså, och jag har sjungit på en sång från filmen hela dan.. Jobbigt för Emma!!

Sen gick vi och åt lunch på den japanska Resturangen som öppnat nedanför oss. Jag tog Stekt fisk med teriakisås och Emma WOOKADE nudlar MUMS!!
Nu på eftermiddan har vi haft lite photoshoots och tagit massa bilder utomhus i sommarvärmen HÄRLIGT!

Det är inte meningen att Alicia och jag ska ha en konversation genom den här bloggen men måste bara säga att det kul att du är Hemma och att om du verkligen vill komma in i profilklassen så stöttar jag dig till 110%!!

Saknar!


tänndalen in my heart

haloojj!
nu är jag tillbaka från 4 dagar me sol och UNDERBAR skidåkning<3 det bästa är ändå att det bara har gått en enda dag av påsklovet och att de e huuur lång tid kvar som helst!
fast om en vecka är det klart och då kommer jag att klaga på att lovet har gått för fort.... Suck!

har ju som sagt varit i Tänndalen för att glassa runt och det var heeelt underbart! var typ 9:de gången jag var där så visst finns det minnen. det var där t ex som ja lärde mig åka skidor=) älskar allt där och jag lovar att komma tillbaka!
tänndalen in my heart<3

Catharina skrev ju för några dagar sen att det var dåligt att alla sökte in och ändrade åsikt. jag kan hålla med, absolut. men jag tycker också att det är ganska viktigt att man får söka UTAN massa skiit. ni undrar ju säkert hur jag resonerar när jag sitter och skriver det här samtidigt som jag för 2 veckor sedan satt och skrev massa skit om profilklasserna.. jag vet inte riktigt och det känns som att allt bara snurrar runt i mitt huvud. jag säger som ja har sagt 1000 gånger; hade aldrig detta förslaget kommit upp, hade det aldrig blivit ett problem.
jag blev ju mer och mer osäker på hur man skulle göra va det gällde profilklasser så jag kom på att det är lättare att ångra sig ur profilklasserna än in.

solen skiner, det är lov och jag ska försöka glömma, bara för idag, alla j*vla problem i värden, alla jobbiga och onödiga saker och bara vara här. gå och köpa en glass ska jag också<3



puss&kram
Alicia

ps. Har ni sett att man kan vinna en glassbox full me glass!? jag vill ha!!!!!!!!<3

Dag på stan!

Halloj!
Var i stan idag med Emma och shoppade! Så himla mysigt!
Sen var det ju också så att det nu ÄNTLIGEN blivit vår. Törs nästan säga sommar!!
Idag när jag tittade på terometern visade den hela 24 grader!! I gassande sol iochförsäg men gick ändå i utan jacka och med solglasögon och det kändes toppen!!

Är det bara jag som trots att det är jätte kul blir HELT(!!) slut efter en dag på stan..
Asså när jag kommer hem vill jag nästan bara gå och lägga mig.. Vet inte om det är för att jag har dåliga skor eller för att jag är en orkeslös människa??
Men trots att man är lite trött blir man alltid glad av att inhandla lite grejer :D Idag köpte jag en lila tunika, ett par örhängen, och tre armband. Känner mig super nöjd!
Mamma säger alltid att man kanske inte behöver köpa nåt varje gång man är på stan och trots att jag nog tycker lika dant kommer jag alltid hem med en påse i handen.. Detta påminner mig om en film jag såg förra helgen, En Shoppaholics Bekännelser, verkligen jätte bra!! Men jag tror att hon i filmen är lite värre än mig iallafall :P

I morrn har jag ingenting planerat vilket känns ganska skönt.. Man kanske skulle sluta planera helt och bara göra det som föll en in just den dagen.. Men samtidgt är det väl en härlig att få längta lite!

Ses snart!
<3<3<3

PÅÅSKLOV!!

Äntligen Påsklov!
Började denna underbara skapelse med att tillbringa många timmar i min kompis Emmas sällskap. Vi har så HIMLA kul ihop!
Nu sitter vi här framför datorn igen (koonstigt att man alltid hamnar här) och fixar lite. Idag har det ju varrt så GRYMT fint och VARMT väder men nu när man tittar ut blir man inte direkt glad. Det ser ut som man ska börja regna när som helst..

Även fast Emma och jag har det super kul kan man inte låta bli att tänka på att man  kommer få gå med människorna i klassen i mindre än 3 månader till! Det känns fruktansvärt!!!
Men har försökt tänka lite ljusare på det de sista 2 timmarna.. Kanske det kan bli bra trots allt..

Så till alla nya klasskompisar (och gamla)
Ha ett SUPER DUPER bra loooooooooooooov!

PUSS



Beatles o Beslut

Igår hade vi Beatles konsert i Gångsätra aula och jag sjöng Come Together solo. Det var jätte kul! Lite nervöst såklart men märker ÄNTLIGEN att jag börjar få scenn vana!! (TJIHOO)
Alicia skulle egentligen oxå varit med och sjungit men hon stack till Tänndalen för att ha det skönt och åka skidor.. Men som tur var så gickk det ju bra ialla fall..
Nästa konsert vi ska ha är i April så snart är det dags igen (Spännade).
Om vi ska prata om vad som hänt idag har jag tyvärr inget kul att komma med.. 1:a April är det ju såklart men jag har varit dålig på att komma på några skämt. Lurade pappa att hela badrummet var fullt med myror (HAHA) men annars har det varit ganska lugnt på den fronten. Min Lilla systers lärare däremot körde på hårt och lurade hela 4:an att det skulle jogga tillbaks från kyrkan där de hade varit på morgonen. Detta resulterade i att Angelica hade skavsår på båda hälarna (!) och har gnällt om detta hela kvällen... Så jag önskar verkligen inte hennes lärare en särskild trevilg kväll.....

Idag var det sista dagen att lämna in ansökningslapparna till Profilklassen och i min klass (BARA) var det typ 15 st (!!!!!!!) som sökte in. Vill bara säga att jag tycket att det är j*vligt dåligt av er som bara sökte in för nån kompis sökte in eller fför att vi ändå ska splittras. Och vissa som var jätte emot det först tycker nu att detta är en SUPER idé och gav med glädje läraren lappen i dag eller igår. Visst får man ändra sig men gå inte runt och säg massa saker om dem som ska börja i den här klassen och håll inte på att protestera och gå till rektorn och tidningar etc för att senare helt ändra åsikt!
WATCH YOUR MOUTHS!
nu får vi reda på de nya klasserna om 2 veckor (!) och jag bävar för det värsta.

//Catharina

RSS 2.0