solsken<3

jag fullkommligt ÄLSKAR solen och sommaren som är här. äntligen är mörket borta och man kan gå in linne och shorts. isn't that amazing!?
idag hade vi friluftsdag vilket innebar att vi skulle vandra en mil. inte spec jobbigt men guud så tråkigt. kändes som att de inte gav någonting!! fast, å andra sidan ere ju typ då man bränner fett...? hahh. då "vandrade" ja på i mina korta jeans och ett linne, å ja va såå varm!! heelt underbart. hoppas nu att solen också har gett liite bränna så man slipper se ut som en blekfis... =P
sen åkte catharina å ja hem tillmej(lidingö) för en glass på våran något blåsiga balkong. liite brr... hahah

efter en goood glass åkte vi in till stan i varsinna klänningar, huur sommrigt är inte de..?? ÄLSKAR SOMMAR!! där kolla vi i bla indiska och vi (catharina) hittade väärldens fiinaste klänning!! den vill ja ha på skolavslutningen. I would love to!

en underbar tur till stan, sen hem till mej för att lämna vilmas fiol(suck!) och hem till catharina för att switcha kläder. sen bar de av till centrum för att hitta strumpebyxor och en klämma till catharina. dagens andra glass tog vi efter det. mycket välbehövlig!

efter en fullspäckad dag är man rätt så slut och benen visar på att catharina och jag faktiskt gick mycket mer än en mil, och nu ska de bli skön me en fredakväll och hinna ladda upp sig tills imorn då catharina och ja ska sjunga på Tjejmässan!! liite pirrigt faktiskt., men vi ska rocka me True Colours by Eva Cassidy - jag loovar. de va inte vi som valde låt.

njut nu av fredagen<33
pussochkram
från en ganska slut Alicia ;)


vilken UNDERBAR dag de va idag! solen sken som jag-vet-inte-vad!!<3

försökte hitta en bild på klänningen vi såg men utan resultat. tyvärr!!

vi kan också tipsa om en härlig affär på Nybrogatan nedanför Saluhallen som heter AfroArt. Massor av fina grejjer och delar av pengarna går till välgörande ändamål. Sånt gillar vi!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0