...på rättegång...

haloojj!!
guud vilken underbar dag!! började imorse me att vi skulle mötas på Ropsten 8.00(inte fullt så underbart...) och satte oss på tåget mot norsborg. när vi hade bytt till grön linje på t-centralen och hoppat av på Solna Centrum gick vi i typ 20 min runt runt runt... booring. efter ett låångt tag kom vi tillslut fram till solna tingsrätt. där gick vi på 3 olika rättegångar; fortkörning, körning utan bälte(ja veet, liite fånigt) och nån som hade glömt ett ljus så att lägenheten höll på att brinna upp. den sista var roligast för då vare en advokat. bältesgrejjen va skumm. för han som var åtalad kom inte.. skuumt!


efter lunchen (kebabgryta...)sen hade vi bara matte så de va en riiktigt skön dag!!
imorn ere en ny skön dag; börjar halv tio för ja ska till doktorn, kolla pollenallergi...hrmm, kanske inte lika skönt... på eftermiddagen sen FÅR VI REDA PÅ DOM NYA KLASSERNA!!! e liiiite nervöös!! fyyfan! mne ja tror att man kommer bli riktigt besviken om mna inte kommer in i profilklassen,, vet ju fortfarande inte om ja vill gå där men ändå... uschuschusch. kommer inte kunna sova!! slutar iaf tidigt imorn, fast vi ska typ göra nåt me sagateatern.. vi får se!! ja kommer döö!!

idag på tåget(har iförsej tänkt på de förut..) tänkte ja på att alla på tunnelbanan faktiskt gör precis samma resa fast av olika skäl. rätt läskigt. å vi kommer förmodligen aldrig mer ses eller träffas, men ändå. vi har ju faktiskt blivit en del av någon annans liv. scarry!!

spanskan väntar, och ja ska försöka förbereda mej på
1. blodprov 
2. klasserna
fy,, ja kommer dööö

love 
Alicia
 

nån som kan några typiska svenska maträtter..?? needs that..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0