gratis glass! / glad midsommar!

små grodorna små grodorna e lustiga att se. små grodorna små grodorna e lustiga att se. ej öron ej öron ej svansar hava de. ej öron ej öron ej svansar hava de. koackacakackkvakca........ idag har jag även hört den med grisar och eleftanter. 
midsommarafton är väll en av de mest klassiska och underbara dag som finns. det är ljus och soligt (iaf för de mesta) och folk skrattar och har så barnsligt kul. och de känns som att man kan göra bort sej totalt, för alla gör ändå lika.  ja är nu i säl, dalarna, och här är midsommartraditionerna ganska starka och många. vi t.ex, har alltid dräkt på oss, o visst ser amn väl liite fånig ut, samtidigt som ja  tkr de e rätt ballt att ha de, eftersom inte så många har de, och föratt de hör till. ja har ALLTID haft dräkt på midsommar. 
så, GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLIHOPA! 


så här i sommartider ska man ju äta glass mest hela tiden. och vem skulle säga nej till att göra det gratis:.?? inte ja ivarjefall. ifall man e medlem på sommarglass.com kan man faktiskt äta glass helt gratis. man betalar inte ett öre och samlar poäng genom olika grejjer som inte hellr kostar något till en check på 23:-. isn't that nice!? bli medlem på sommarglass.com å prova. de e lätt o gratis!
<-- sommarglasss.com

ha en toppensommar. och vem vet.? vi kanske hörs!?
puss&kram
Alicia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0